Helg

Såhär kan det se ut hemma hos mig en lördagskväll med tjejerna.


Julgodis

Kvällen har spenderats hemma hos Caroline i Jämjö. Hon jag och Emelie har gjort julgodis i alla smaker och former!


Nyårsdukning

Tips till nyårsdukningen!


Lucia

Hoppas alla haft en trevliga Lucia. Det har i alla fall vi på jobbet. Jag fixade urtjusiga därndiadem till mig och Caroline och vi fikade lussbullar. Perfet! Lite ont om kunder, men vi har jobbat på med beställningar och annat!


Dagens konstverkTIVOLI1 vecka!

Men oj vad tiden går! Och nästa vecka är det redan jul! Hur gick det till? Känns som flera månader till dess... Men enligt kalendern är det tydligen julafton nästa helg. Vilket innebär att det också är min födelsedag på fredag. Helt galet! Dagarna, veckorna, åren, tiden bara springer iväg! Känns som jag sagt samma sak de senaste åren. Men ska det fortsätta såhär är det snart dags att gå i pension!! För jag hänger inte med!

Det har väl egentligen inte hänt så mycket den senaste veckan. Jag jobbade måndag till torsdag, och hade långledig helg fredag till söndag.

I fredags åkte jag med Lina ut till Stena Vision för lite julshopping. Eftersom hon jobbar där fick vi som anhöriga 25% rabatt på allt i taxfreen. Jättebra! Men handlade inte särskilt mycket ändå... Fortsatte dagen med fika på jobbet. Sa hejdå till en praoelev vi haft hos oss i två veckor. Efter fika nr 1 var det dags att möta upp Anna för fika nr 2. Trevligt att träffas igen och prata skit. Ses ju inte så ofta längre, så man har alltid massor att prata om!

Strax efter fyra mötte jag upp mamma för att gå till tåget där pappa väntade. Vi tog tåget 16.38 för att spendera helgen i Malmö och Köpenhamn.

2:a advent

Redan andra advent. Oj vad tiden går! Och snart fyller man 24... Har inte gjort så mycket nytta idag. Tvättat, gjort julkort, lagat middag och slagit in julklappar.<3


Day off!

Ledig helg! Ganska skönt att vakna upp och bara kunna ligga kvar i sängen en liten stund. Inget jobb idag! En liten miss o protokollet då vi blivit dubbelbokade för julstöket i en av galleriorna här i stan. Så därför blev jag ledig... Från jobbet i alla fall.

Idag ska jag mysa med Alfred och Hilda. Min gamla arbetskamrat Hannas fantastiska barn! Alfred har bestämt att vi ska gå på bio. Arthur och Julklappsruschen heter filmen. Ska bli roligt! Var så himla längesen vi sågs. Efter bio blir det fika och eventuellt en liten sväng i butikerna.


RSS 2.0