Svampjakt

 
Efter "frukost", eller snarare lunch (enligt klockan), packade jag väskan och åkte ut till Aspö. Hälsade på farmor som visade upp sitt porslin i PRO-lokalen. I helgen var det nämligen Kulturrundan ute på Aspö. Många av öns duktiga hantverkare och konstnärer visade upp sina alster och kreationer i hemmen eller samlingslokaler. Mycket folk i rörelse en dag som denna!

 
Efter kaffe med Emma beslutade vi oss för att gå en runda i skogen, i hopp om korgen full av svamp. Två timmar i skogen gav några torra bleka kantareller. Ingen guldlycka direkt. Men det kanske räcker till en macka i alla fall?! Mysigt och avkopplande hade vi det i alla fall.
 
Och jag passade på att inviga mina vandringsskor!! De satt som en smäck. Varma var de också... Inte undra på när man använder ullsockar i 20 graders värme...
 
 
 
 

Promenad

Vaknade sådär lagom utvilad efter gårdagens bröllop. Solen sken in genom fönstret och jag hoppade glatt i mina gympadojjor som jag saknat så. Har tyvärr inte blivit så mycket träning eller motion den senaste veckan på grund av långa dagar på jobb. Men idag var det dags! En härlig promenad före frukost. Vilken glädje! 
 
Klockstapeln, Karlskrona.
 
 
 

RSS 2.0