1 vecka!

Men oj vad tiden går! Och nästa vecka är det redan jul! Hur gick det till? Känns som flera månader till dess... Men enligt kalendern är det tydligen julafton nästa helg. Vilket innebär att det också är min födelsedag på fredag. Helt galet! Dagarna, veckorna, åren, tiden bara springer iväg! Känns som jag sagt samma sak de senaste åren. Men ska det fortsätta såhär är det snart dags att gå i pension!! För jag hänger inte med!

Det har väl egentligen inte hänt så mycket den senaste veckan. Jag jobbade måndag till torsdag, och hade långledig helg fredag till söndag.

I fredags åkte jag med Lina ut till Stena Vision för lite julshopping. Eftersom hon jobbar där fick vi som anhöriga 25% rabatt på allt i taxfreen. Jättebra! Men handlade inte särskilt mycket ändå... Fortsatte dagen med fika på jobbet. Sa hejdå till en praoelev vi haft hos oss i två veckor. Efter fika nr 1 var det dags att möta upp Anna för fika nr 2. Trevligt att träffas igen och prata skit. Ses ju inte så ofta längre, så man har alltid massor att prata om!

Strax efter fyra mötte jag upp mamma för att gå till tåget där pappa väntade. Vi tog tåget 16.38 för att spendera helgen i Malmö och Köpenhamn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0