Örebro

Full fart framåt! Måndagar innebär effektivt arbete, ingen rast och ingen vila. Mycket som ska fixas med inför första mötet på veckan. Men vi har rutinen inne och det mesta flyter på riktigt bra. SKönt. Alla vet vad som ska göras och vi springer som små robotar fram och tillbaka med grejer.

Klockan 18 började gästerna trilla in. Vi fick en härligt och mycket god buffé! För att inte tala om den fantastiska lokalen! Som en gammal festlokal med stora stora kristallkronor i taket. Gammal lyxkänsla! Väldigt vackert och pampigt, men inte helt optimalt för konferens. Eko eko eko. Vi hoppade över mikrofonerna för att slippa ytterligare ett eko. Lite förvirrande och distraherande att höra sig själv från alla håll och kanter. Men det gick bra! När alla väl var på plats var det bara att köra på!

Mötet gick ovanligt snabbt. Lite blygsam publik och inte särskilt mycket högljudda diskussioner. Men ändå intresserade och nöjda i det stora hela. Varken bu eller bä. Men att bli jämförd med Nicklas Jensen är väl inte så illa?

Imorgon beger vi oss på Västerås. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0